Horos Klimaattechniek B.V. is voor haar handel grotendeels afhankelijk van Europese fabrikanten die op hun beurt ook weer afhankelijk zijn van Europese en wereldwijde toeleveranciers. 

Tot op dit moment zijn er vanuit onze toeleveranciers nog geen meldingen gedaan dat leveringen vertraagd zijn. Wel komen er aankondigingen dat de productie naar beneden wordt bijgesteld.

Wat de transporten betreft gaan die op moment van schrijven nog gewoon door.

Gezien de lockdown van diverse Europese landen en de steeds strengere maatregelen in ons eigen land kan de huidige situatie met de dag of zelfs het uur veranderen.

Aangezien dit grote delen van de wereld treft en iedereen met dezelfde problemen wordt geconfronteerd heeft Horos besloten geen mails te sturen met Corona updates omdat uw mailbox waarschijnlijk al genoeg overloopt met berichten van nagenoeg dezelfde strekking.

Zodra wij nieuws hebben dat leveringen gevaar lopen zullen wij betrokken klanten benaderen. Uiteraard kunt u bij vragen hieromtrent ons ook telefonisch bereiken. 

Er wordt deels thuisgewerkt en ook die collega's blijven telefonisch bereikbaar via de bekende telefoonnummers.

Onze Service Engineers zijn nog steeds aan het werk om bij storingen en regulier werk hun diensten te verlenen. Uiteraard wordt van u en onze collega's verwacht dat zijn de RIVM richtlijnen hanteren zoals die inmiddels bekend geacht worden te zijn.